Voor de ondersteuningvan geestelijk welzijn

Middelen die een gezonde geest ondersteunen. Aangeboden met cursussen/workshops/testsets voor therapeuten met als doel inzicht te krijgen in kennis van Phytotherapie in relatie tot de werking van de gezonde geest. Phytotherapeustische middelen werken met energie en brengen de gezonde geestelijke energie in balans. Natuurlijke ondersteuning voor de gezonde geest.

Lees Verder

Laatste nieuws

Slim als je opiets richt dat wél werkt!

Medizimm is ontstaan begin jaren 90. Het voornaamste doel was ondersteunende middelen te maken voor een gezonde gemoedstand zonder dat deze beginverergering veroorzaken.

Lees Verder

Workshop Agenda

Niek Zimmermann geeft korte, intensieve cursussen en workshops met als doel collega’s het belang te laten inzien van geestelijke gezondheid en de ondersteunende werking van natuurlijke middelen hierbij.

Aanmelden workshops

Middelen

Medizimm middelen zijn ontwikkeld voor ondersteuning van geestelijk welzijn. Deze middelen richten zich niet in eerste instantie op de werking/ondersteuning van het lichaam maar op ondersteuning van de gezonde geest. Uiteraard zijn beide grootheden niet van elkaar los te denken maar wel kan onderscheiden worden vanuit welke grootheid  de ondersteuning wordt aangepakt. Veel problemen op mentaal terrein hebben doorwerking in het lichaam. Evenzo hebben lichamelijke klachten effect op het mentaal functioneren. Bij deze middelen wordt er impliciet vanuit gegaan dat ondersteuning van de geest leidt tot ondersteuning van lichamelijk welzijn. In de praktijk blijkt dit inderdaad te gebeuren.

Lees Verder
Zatka

Zeton

Zimmy

Zinok

Zelo

Zavit

Niek Zimmermann

Niek Zimmerman is uitvinder/ontwikkelaar van natuurlijke middelen die de gezonde geest ondersteunen. Niek heeft zich ten doel gesteld middelen te ontwikkelen die geen bijwerkingen hebben en bij inname geen beginverergering veroorzaken. Hij is hierin door zijn brede kennis uit verschillende disciplines goed in geslaagd. Niek is voor zijn onderzoekswerk onderscheiden met de Grieshaber Preis in Duitsland. In Nederland geeft hij vaak hooggewaardeerde cursussen/workshops waarin ook de testsets worden aangeboden waarover hij lesgeeft. Hij heeft veel volgelingen in Nederland, België en Duitsland.

Bezoek website Niek Zimmermann