Workshops na de Corona-crisis

Ik vind het heerlijk om in deze tijd mijn kennis en vaardigheden te delen en vaak kadertrainingen te geven. Er staan verschillende workshops op stapel die nu, na de corona-crisis, weer opgepakt kunnen worden. Onthoud! We gaan trainingen geven voor startende therapeuten, de bekende Startersdag, die willen werken met de Medizimm-testset. Ook kadertrainingen voor meer ervaren therapeuten om ervaringenuit te wisselen. We geven een workshop met het beste ‘loslaat-model’ Emo-mindfulnessgekoppeld aan het middel Zizo, we gaan trainen met WACO – Wees Alert op COnsequentie,een aanpak om lastige kinderen te leren luisteren. Protocollaire behandelingen voor depressie,angst en overspannenheid worden als workshop aangeboden.

– Niek Zimmermann

Leave a Reply

Your email address will not be published.