Over Medizimm

Onze maatschappij is ingewikkeld geworden. Meer dan ooit worden wij belast met enorme hoeveelheden informatie. Overbelasting met vele bijzondere verschijningsvormen, voor elke therapeut herkenbaar. Hierdoor is in therapieland behoefte ontstaan aan het gebruik van natuurlijke middelen ter ondersteuning van het geestelijk welzijn. Net als het lichaam dient ook de geest ondersteund te worden. Medizimm heeft twintig middelen die refereren naar die vele verschijningsvormen van geestelijk welzijn en daarin ondersteunend werken.

BESTEL DIRECT

Medizimm is gespecialiseerd in middelen die ondersteunend zijn voor lichaam en geest.

Het bedrijf Medizimm is ontstaan begin jaren ’90. Niek Zimmermann, ooit begonnen als gespecialiseerd onderwijzer in het buitengewoon onderwijs, werkt nu als psycholoog/ orthopedagoog/ natuurgeneeskundige en ervoer in die tijd dat er geen adequate natuurlijke middelen bestonden om in te zetten voor ondersteuning van de geest. Hij was op zoek naar middelen die zonder beginverergering cliënten kunnen helpen die op zoek zijn naar rust en geestelijk welzijn.

Intensieve studie naar de achtergrond van oorzaken waardoor geestelijk welzijn wordt verstoord, heeft geleid tot het ontwikkelen van twintig middelen die het spectrum van geestelijk welzijn ondersteunen. Niek Zimmermann is voor zijn werk bekroond in Duitsland met de Bruna Grieshaber Preis.

Veel therapeuten hebben wekelijks contact met hem met vragen over het toepassen de middelen en verzoeken om cursussen en workshops te geven. Deze cursussen/workshops zijn heel praktisch gericht en nemen niet meer tijd in beslag dan een ochtend van 4 uur. Medizimm heeft een zeer duidelijke 2-wekelijkse mailing om therapeuten die werken met de middelen te ondersteunen met duidelijke informatie. Dit wordt zeer gewaardeerd. Collega’s uit andere disciplines volgen met belangstelling deze mailing.

Team

Testset bestellen

Bestel nu

Contact opnemen

Contact